CD Recensies

Recensie Album ‘BACH’ in LUISTER

In Luister verscheen in december 2022 een mooie recensie. Het altijd kritische Luister heeft gelukkig ook ruimte voor verbetering.

“Een album met charme”

Recensie Album ‘Grieg, Rachmaninov, Schubert & Brahms’ EO Visie

Ook in de EO Visie is het nieuwste album van Jaap Eilander met werken van Grieg, Rachmaninov, Schubert & Brahms lovend ontvangen. Hij wordt zelfs met 4 sterren beloond. Recensent Gert-Jan Schaap:

“Hij speelt deze romantische werken met verve, en ook de opnametechniek is dik in orde. Een puike cd!”

Recensie Album ‘Grieg, Rachmaninov, Schubert & Brahms’ Nederlands Dagblad

Journalist Roel Sikkema heeft een mooie recensie geschreven over het nieuwste album van Jaap Eilander: ‘Grieg, Rachmaninov, Schubert & Bach’

“Jaap Eilander leverder met deze cd een mooi visitekaartje van zijn kunnen af. Prachtig afgewerkt, met een mooie volle toon, een genot om naar te luisteren.”

Artikel in pianomagazine ‘PIANIST’

Journalist Eric Schoones interviewde Jaap Eilander en schreef hier een mooi artikel over in het septembernummer van pianomagazine ‘PIANIST’

“Deze maand verscheen het vierde album van Jaap Eilander, met werken van Grieg, Rachmaninov, Schubert en Brahms, alles zeer overtuigend en welluidend gespeeld”

Recensie Album ‘Grieg, Rachmaninov, Schubert & Brahms’ in het RD.

Journalist Kees Jansen heeft een mooie recensie geschreven over het nieuwste album van Jaap Eilander: ‘Grieg, Rachmaninov, Schubert & Brahms’

“Pianist Jaap Eilander presenteert met deze cd een mooi boeket van toegankelijke romantische muziek van hoog niveau, en hij vertolkt dat met verve.”

Recensie Bach-album in het Nederlands Dagblad

Journalist Roel Sikkema heeft een mooie recensie geschreven over het nieuwste album van Jaap Eilander: BACH.

“Eilander laat de muziek van Bach overtuigend klinken”