Informatie rondom het coronavirus (COVID-19) 

Concerten geannuleerd t/m 31 maart

Het managementteam van Jaap Eilander volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de overheid en plaatselijke concertorganisaties met betrekking tot het coronavirus.

Gaat het presentatieconcert op 28 maart door?

Helaas moeten we mededelen dat ook dit belangrijke concert geannuleerd is. Velen van u hebben samen met mij hier naar uitgezien. Het is nu niet mogelijk om in een concert met meer dan 100 mensen bij elkaar te komen.

Kan ik mijn toegangskaarten retourneren? 

Voor zowel het managementteam van Jaap Eilander als Orpheus Theater is dit een nieuwe situatie. Het evenement wordt door Jaap en zijn managementteam zelf georganiseerd en wij draaien dus ook op voor de financiële gevolgen. Wij gaan er alles aan doen om een alternatieve datum te vinden om u zo te trakteren op een schitterend concert.

Stel u heeft een kaart gekocht en kunt op de alternatieve datum niet dan doen wij een beroep op u om de waarde daarvan te doneren. De kunstsector wordt in deze zwaar getroffen en samen met u kunnen we de geleden schade verminderen.

Kan ik nu helemaal geen muziek van het nieuwe album beluisteren?

Gelukkig hebben we al wat voorproefjes gegeven en kunt u al genieten van een klein deel van het nieuwe album. Het is te vinden op YouTube en online muziekplatformen. Voor meer muziek, klik hier.

Wat kan ik doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

Blijf binnen en luister veel naar klassieke muziek, met name pianomuziek.

Meer informatie treft u ook aan op de pagina van Orpheus. Let op: Wij maken geen gebruik van hun ticketsysteem en de algemene voorwaarden zijn dan ook niet van toepassing.