Uitzending Omroep Gelderland

TVUITZENDING600-632

Presentatieconcert verplaats naar TV Uitzending

Nu veel concerten niet door kunnen gaan dwingt deze periode mij ertoe alternatieve manieren te vinden om jullie alsnog van mooie muziek te voorzien. Verschillende opties heb ik overwogen zoals zelf concerten streamen. Ik stel echter zulke hoge eisen aan mijzelf als het gaat om muziek maken dat ik het niet kan rijmen met een kwalitatief mindere stream. De beleving van een concert wil ik onder zo goed mogelijke condities overbrengen op jou als luisteraar en muziekliefhebber.

Om die kwaliteit wel te garanderen ben ik, samen met mijn managementteam, een samenwerking aangegaan met televisiezender Omroep Gelderland. Het concert wat zou plaatsvinden in Orpheus is opgenomen door deze zender in een vergelijkbaar theater; Amphion in Doetinchem. Het wordt 1e pinksterdag om 11.00 en 16.00 uitgezonden op hun televisiekanaal. Stem af op Omroep Gelderland en geniet alsnog van dit concert. Het concert is in de loop van volgende week ook online terug te kijken.

Hoe kan ik het concert bekijken?

U kunt TV Gelderland en Radio Gelderland op de volgende manieren ontvangen:

  • KPN (kanaal 756)
  • XS4ALL (kanaal 756)
  • Telfort (kanaal 756 of 910


DIGITALE ONTVANGST TELEVISIE

Aanbieder Kanaal
Internet Klik hier
Caiway 81
CanalDigitaal 75
KPN 756HD, 506
KPN Digitenne* 42 (642 Mhz)*
Telfort 756HD, 506 of 910
T-Mobile thuis 510
XS4ALL 756HD, 506
Ziggo 705 of 30

Interview Radio Gelderland

Radio Gelderland heeft Jaap gevraagd om iets van zijn nieuwe album te vertellen en ook iets van zijn nieuwe album te laten horen. Dit zal plaats vinden in het programma ‘Zin in zondag’ van Daan Hartgers op Radio Gelderland. Klik hier om het live mee te luisteren of later terug te luisteren.

FM RADIO (ANALOOG)

Analoge radio ontvangst